Familjen

Alla inlägg under augusti 2008

Av Olsson - 22 augusti 2008 23:36

Städdag! Yiipppee, det är såååå roligt att städa! När jag var i full gång med att dammsuga så ville vovven vara med och även hon skulle bli dammsugad. Var tvungen att ta en bild på när jag dammsuger hennes päls. Men till slut blev jag klar med städningen här hemma och då åkte jag och Maria till Ikea, hon behövde ett litet skåp att "gömma"/ställa undan saker i. Hittade vad vi letade efter, ett litet vitt plåt skåp. Sen tog vi en liten fika också när vi ändå var där.

På kvällen åt vi(jag, mannen, Maria, Jessica, Björn, min bror och hans flickvän) tacos och såg en film, 27 dresses med Katherine Heigl och Malin Åkerman, med flera. När den var slut kom vi på att vi skulle ner och se fyrverkeriet på festivalens sista dag. När vi kom ner så hade det precis börjat. Slut för idag!

Av Olsson - 22 augusti 2008 00:22

Igår, torsdag, var vi  på Malmö Festivalen med min bästis L och hennes familj. Jag fick en födelsedagspresent eftersom jag inte var hemma i lördags när jag fyllde år. Fick en berlock till mitt armband, min tredje, en fotboll! Jag fick en berlock av fam Nilsson och det var en glass, också i födelsedagspresent. De kom med den innan vi åkte till Falun.
På festivalen åt vi god mat och gick och pratade, hade väldigt trevligt!

Vi försökte som vanligt tävla i vem som är bäst på att kasta i basketkorgen. Deras dotter som är 12 år vann! Hon fick i alla 3 bollarna! Grattis Emelie!




Av Olsson - 19 augusti 2008 20:06

Gokväll!

Idag har jag varit i djuraffären och handlat lite till djuren, behövde mat och hö till marsvinet Ior, fågelmat till Max och lite goda ben till vovven. Sen var jag och handlade några nya blommor och bytade ut de som vissnat här hemma. Köpte bland annat två orkideer och en mimosa, en lite rolig blomma rör man bladen fäller den ihopa bladen och den gör likadant på kvällen, på morgonen öppnar den sig igen.

När jag kom hem var jag ute i trädgården och plockade björnbär och tog några rabarber, sen gjorde jag två pajer som vi skall äta om en stund med vaniljsås. Mumsigt!



Av Olsson - 18 augusti 2008 23:25

Ja då var sommarlovet slut, idag började Maria och Jessica skolan igen. Marias träning började också idag.


Helenas rum stod inte tomt länge, samma dag som hon flyttade ut flyttade Maria in i hennes rum, för hon ville ha finare färg på väggarna än den hon hade i sitt rum + en större garderob! Men Marias rum är inte heller tomt, min lillebror flyttade in där och skall bo där medans han söker lägenhet.


Jessica och jag var och handlade idag och träffade då min vännina L och mitt gudbarn som började 2:a klass idag. Trevligt med en liten pratstund. Sen köpte Jessica o jag fika med oss hem, mums!!

Av Olsson - 17 augusti 2008 22:26

Ja då har man varit uppe i Falun och hjälpt tösen flytta in i studentlägenheten. Körde upp i torsdags natt och jag körde hela vägen upp, jobbigt men det gick. Fredagen var vi ute och handlade säng, litet databord, kontorsstol och allt skulle bäras upp på 3:e våningen (utan hiss naturligtvis). På kvällen var vi inne i Borlänge och tittade på cruising (massor av 50- och 60-talsbilar) jättekul att titta på alla super fina bilar! Synd bara att det började regna.

Lördagen vaknade jag av att min man och dotter sjöng för mig, Födelsedag!! Jag fick en digitalkamera + pocketböcker.

Sen åkte vi och köpte en byrå som det tog 2 1/2 timmar att sätta ihop. På kvällen gick vi ut och åt en god middag.

Söndag morgon var det då dags att åka hem och det blev lite tårar innan vi kom iväg... Men det är väl så det ska vara...

Av Olsson - 13 augusti 2008 21:18

Just nu regnar och åskar det för fullt här i Malmö, en som inte gillar det är hunden, hon har gått och gömt sig. Jag och Maria tycker det är mysigt att lyssna på regnet och åskan.


Skall passa på och gratulera Nathalie till körkortet!! Vill även gratulera alla vänsterhänta idag på deras dag! Visste inte att det fanns en speciell dag för vänsterhänta men det finns det tydligen. Är själv både höger och vänsterhänt.


Har städat ut i källaren så att vi kan sätta in Helenas saker som hon inte skall ta med sig och då fann jag massor av böcker som ingen här hemma ville ha kvar så jag åkte bort till min kompis L med dem. Fick en liten pratstund med min bästis. Skönt att ha någon man kan prata med om hur man känner det nu när Helena flyttar hemifrån.


Ha en fortsatt trevlig kväll!






Av Olsson - 11 augusti 2008 22:00

Hej svejs!

Idag har jag och Jessica varit och handlat födelsedagspresent till Annicka, hon fyllde 17 år förra veckan och då var jag i Spanien, så hon fick sin present idag. Köpte ett fint TomasSabo armband till henne med en berlock.


Sen var jag och Helena iväg en sväng till Mobilia och handlade lite inför hennes flytt till Falun. Efter det packade vi några lådor och tog ut hennes lilla bokhylla i hallen, den skall hon ha med sig. Nu är det inte många dagar kvar hemma i Malmö för henne. Det kommer att bli jobbigt när hon flyttar men vi önskar henne all lycka och hoppas studierna går bra!


Av Olsson - 10 augusti 2008 23:15

I dag var min bror och hans flickvän här och vi spelade ett x-box spel som jag inte spelat innan, Scene It?, jag förlorade men det var roligt ändå. Man skulle kunna mycket om olika filmer. Jag tycker bättre om Guitar Hero, roligt spel med bra musik. Favorit låtarna är bland annat: Rock and Roll All Nite - Kiss, Paint It Black - Rolling Stones och My Name Is Jonas - Weezer!


Rock and roll!!

Skapa flashcards