Familjen

Alla inlägg under oktober 2008

Av Olsson - 18 oktober 2008 19:20

Här har det regnat nästan hela dagen, tråkigt...så jag har hållt mig inne och fått gjort en hel del som man annars stuntar i att göra. Jessica o jag rensade i hennes garderob och sen tog Björn o jag ett tag i hans garderob. Jag rensade även bland en massa spel som vi har haft och som jag skall sälja på internet, förvarade dem i den stora garderoben som Björn och Jessica har. Det är sååå skönt att få ordning på allt. I morgon skall vi fortsätta att rensa ut i källaren, köra i väg och slänga det vi inte skall ha och även åka iväg med kläderna som vi rensat ut.


I går var vi hos min bästis och hämtade en tv-bänk som Maria skulle ha till sin tv, satte upp tv:n på den "nya" tv-bänken. Bordet som hon hade tv:n på innan tog jag ut för hon ville inte ha det i rummet, var skall jag nu ha bordet?? hmmmm i-lands problem...


Ha en fortsatt trevlig helg!!


Dagens kloka ord: Bättre att vara tyst och verka dum, än att tala och bevisa det.
Av Olsson - 17 oktober 2008 22:57

Lyckliga människor har inte alltid det bästa av allt,

men de har det vackraste de vet!

Av Olsson - 17 oktober 2008 12:31

Ja då var introduktionsveckan slut...och nästa vecka börjar allvaret, då börjar kursen: Vård och omsorg. I dag sista dagen på introduktionsveckan skulle vi alla berätta lite om oss själva och det var många som redan provat på att arbeta inom vården så dem kan redan mycket om det vi ska lära oss. Många av oss ville studera vidare till sjuksköterska och det kan man på denna kursen. Så vi får se om jag gör det... tre år till att studera efter detta året...

Jag har pratat med Helena i telefonen, skönt att få höra hennes röst också och inte bara "prata" på msn. Allt var bra och hon skall komma hem till Malmö en helg i november och sen till jul stannar hon lite längre.


Dagens kloka ord: Livet mäts inte i sekunder utan i ögonblick som tar andan ur en!


Av Olsson - 16 oktober 2008 23:09

Var hos mitt gudbarn i dag och blev bjuden på kladdkaka! Mums! Lämnade födelsedagspresenten till henne och vi (Jessica o jag) hade köpt: en tröja, kjol och tights + ett halsband. Hon tyckte att det var fint, hoppas att jag köpt rätt storlek så att kläderna passar henne.


Nä nu skall jag fortsätta att se på "Ett herrans liv - The Vicar of Dibley" på tv4+, jätterolig!!!!

Av Olsson - 16 oktober 2008 13:54

Stort Grattis till mitt gudbarn Nicolina som fyller 8 år i dag!!! Många kramar till dig och hoppas att du får en bra dag!

Av Olsson - 15 oktober 2008 14:50

Har precis kommit hem från en klasskamrat där vår grupp har suttit och diskuterat frågor till en film som vi såg i dag. På fredag skall vi redovisa vad vår grupp kom fram till för "svar" på frågorna. Vi såg filmen: "Patch Adams" och det var Robin Williams i huvudrollen, filmen är baserad på en sann historia. Vår grupp tyckte den var väldigt bra. Vi fick diskuterat mycket om filmen. Någon som sett filmen? Tyckte ni att den var bra?

Idag kom även en av kuratorerna på skolan och pratade om skolans likabehandlingsplan.

Vi fick idag även en lista över kurslitteratur som vi skall ha och nu skall jag ut på internet för att se om jag kan hitta böckerna.

Ha en bra dag!


Dagens kloka ord: Somliga vänskapsband smids i järn, andra vävs av den finaste tråd, men alla är lika dyrbara.


Av Olsson - 13 oktober 2008 18:42

Då var första dagen avklarad på utbildningen, hahaha denna veckan har vi "bara" introduktion så det blir en lugn vecka, halva dagar. Vi har gått rundvandring på skolan (tog inte så lång tid som var avsatt till det), vi skall lära oss hur man gör i biblioteket (hur svårt nu det kan vara???) hmmmm kurator ska komma och presentera sig... Nästa vecka börjar allvaret.


I dag gick mannen och jag en runda på 2,5 km på Bulltofta igen. Innan vi gick var jag och köpte nya skor som jag kan gå i för jag fick slänga dem andra som jag hade, efter att vi varit på fotbollsgolfen och jag tvättade dem... Fotograferade även denna gången, träden har såååå fina färger nu, grönt, gult, rött härligt att se.

Dagens kloka ord: Om du vill lära känna vägen framför dig, fråga dem som går åt andra hållet.

Av Olsson - 11 oktober 2008 13:21

Sänder hälsning med många kramar till Spanien och Ståle o Tove. Ståle trillade ner från ett tak i går och skadade sig, hans vänster arm gick av och armbågen krossades så han skulle opereras i går och vi hoppas att allt gått bra och att han mår bättre. Så bra man nu kan må efter en sådan skada och ett sådant fall... Tänker på er... 

Ovido - Quiz & Flashcards