Familjen

Alla inlägg under oktober 2008

Av Olsson - 10 oktober 2008 14:01

Hittade en favorit när jag satt vid datorn Babben Larsson. Hämtade detta från hennes hemsida;

"Här är några av Babbens klassiska oneliners:

"Karlar är som blandfärs- hälften nöt och hälften svin"

"Jag fattar inte vitsen med telefonsex; när man väl har stoppat in luren så hör man ju inte vad den andre säger"

"Jag passar inte i nätstrumpor, det ser ut som .... kassler"

"Jag gick in i en flott boutique och bestämde mig: Nu SKA jag hitta nåt i min storlek. Jag köpte ett paraply..."

"Politiker är som IKEA-möbler; Dom verkar så himla bra när man väljer dom, men snart märker man att det fattas skruvar både här och där... ""

 Hahahahahahahahahah!!!!!!


Vill ni läsa fler så gå in på http://www.babben.com/avoneliners.htm



Av Olsson - 10 oktober 2008 11:57

Vad händer idag då? Just nu städar jag inför helgen! Min kompis + mannen och dottern kommer troligtvis hit i morgon för att se fotbollsmatchen, Sverige - Portugal. Min kompis kommer från Portugal, då blir det extra roligt att se matchen tillsammans. Jag måste även gå och handla hem Sverige flaggor som jag kan dekorera med!!! (hihihi) + lite gott att bjuda på!!

Tänkte även tvätta undan så att jag inte har så mycket nästa vecka, för jag börjar på utbildningen på måndag. Skall bli såååå roligt att börja göra något vettigt på dagarna igen och inte "bara" gå hemma och tvätta o städa, visst det behövs det också men det blir långtråkigt i längden. Nä nu skall jag fortsätta att städa, ha en trevlig fredag och en super skön helg!! 

Glöm inte att titta på matchen och heja på Sverige!! (eller Portugal för vissa!)


Dagens: Veni, vidi, vici -- "Jag kom, jag såg, jag segrade"




Av Olsson - 6 oktober 2008 13:31

Hej på er alla! Då var man tillbaka i Malmö igen efter en super trevlig helg i Stockholm! Mannen och jag åkte i fredags förmiddag och på eftermiddagen kom våra vänner Tove och Ståle från Spanien (de bor i Spanien). Vi gick på Hamburgerbörs där vi åt och drack gott, och såg på showen REA-Roligt.Elakt Aktuellt. Det var jätteroligt! På lördagen kom Toves dotter till Stockholm med sin son (på 4 månader och helt underbart gullig!), och vi gick till Åhlens där våra vänner skulle shoppa lite böcker att ta med hem till Spanien.Trevligt att få träffa hennes dotter, sist vi såg henne var hon fyra-fem år så det var ett tag sen. Efter det gick vi och åt lunch, sen bar det iväg tillbaka till hotellet för lite vila. På kvällen gick Tove och Ståle på NHL-hockeyn och vi gick på Cirkus för att se UgglaRehborgUlveson-Vilse i välfärdshelvetet. Sååååå roligt det var!!! Har inte skrattat så mycket på år och dar!! Skrattade så att jag grät och fick ont i hela kroppen, hahaha börjar skratta igen när jag tänker på hur roliga dem var!! Den måste ses om man är i Stockholm!! Rekomenderas av oss!!

På söndagen skulle vi åka hem och innan våra vänner åkte (deras flyg gick innan vårat) så tog vi en runda på stan och tog en fika tillsammans. Sen sa vi hej och vinkade av våra vänner! Vi tog oss ut till Globen för lite shopping men det blev inget. Gick och tog en bit mat o sen försökte vi ta en runda i Gamla stan men det regnade för mycket... det regnade hela dagen så det var inget roligt att vara ute och gå i det vädret (hade inte rätt skor för regnväder). Vi tog en sista fika i Stockholm, på Kafferepet, åt våfflor med sylt,grädde och glass, mums...!!! Efter fikan tog vi oss ut till Arlanda tidigare än vi skulle, så vi var där i god tid men sen blev flyget försenat, en och en halvtimme så det blev lite små tråkigt tillslut att vänta på flygplatsen. När vi äntligen landade var klockan över 1 på natten till måndag. Maria som varit iväg sen i fredags med simklubben på tävling i Tyskland, kom hem 02.00 så vi körde direkt och hämtade henne. Idag fick hon sovmorgon (godkänd av skolan) så hon och jag gick upp lite senare.


Dagens kloka ord: En sann vän är som ett andra jag.

Av Olsson - 1 oktober 2008 15:12

Idag var mannen ledig halva dagen så vi passade på att gå en sväng i stan, gick bland annat och åt lunch tillsammans, på restaurang Mando. Fastän att det var lunchtid fick vi in maten jättesnabbt och det var även super gott, som vanligt där. Passade även på att gå lite i affärerna i stan, shoppade lite till oss själva för en gångs skull. Annars brukar det alltid bli något till barnen, det är alltid någon här hemma som behöver något nytt plagg, nya skor m.m

Jag fick en "ny" berlock till mitt tomas sabo-armband, ny och ny jag har tappat min berlock som det stod 13 på så idag köpte min man en ny till mig, istället för den jag tappade. När vi träffades var det fredagen den 13:e så det är därför som jag fått nr 13 av min man!


När vi kom hem från stan så började det regna och det var inte lite, hunden blev lite orolig så jag undrar om det inte var åska i luften också men vi hörde inget så jag är inte säker. (vovven gillar inte när det åskar, då går hon och gömmer sig).


Nu skall snart Maria till träningen får se om hon skall cykla i regnet eller om jag skall köra henne dit. Efter det skall jag börja på middagen så att den är klar när hon kommer hem, för då behöver hon äta. Dem har två timmars träningspass och efter det behöver man fylla på förrådet i kroppen.


Dagens kloka ord: Att fira födelsedagar är sunt. Statistiken visar att de som firar flest fördelsedagar också är de som lever längst! (hahahaha)




Ovido - Quiz & Flashcards