Familjen

Alla inlägg under januari 2009

Av Olsson - 20 januari 2009 13:48

Fick reda på mitt betyg idag för kursen: Vård och omsorg, jag fick MVG!!!!! Jag blev så glad och lycklig trodde att jag skulle få VG men detta var ju ett snäpp bättre och gjorde mig såååååå jätte glad!! Nu skall jag minnsan kämpa för ett MVG i denna kursen också!


Ha en fortsatt bra dag allihopa nu skall jag sätta mig och plugga, hihihihi!!

Av Olsson - 19 januari 2009 16:02

Ja då har man gjort ännu ett prov i skolan och öven denna gången kändes det bra efteråt...hoppas nu att det gick bra också... Det var prov på hjärtat och dess sjukdomar + andningen och dess sjukdomar. Det var inte så svårt som jag hade föreställt mig, ställer nog för stora krav på mig själv men jag tycker utbildningen är sååååå intressant och roligt.

I dag har Maria börjat titta på vad hon skall söka för gymnasieutbildning och hittat något som hon tycker verkar intressant men det ligger inte i stan utan en bit upp i landet...hon kan ju söka så får vi se om hon kommer in...provar man inte så vet man ju inte eller hur?? Jag vill att mina barn skall gå något som dem tycker är intressant och hon har haft svårt att hitta något som hon tycker verkar intressant, roligt och givande men nu verkar hon ha hittat det...


Har varit ute en lång runda med vovven idag och tog lite foto på henne men som vanligt ville hon inte bli fotograferad, fick ett roligt foto på henne när hon blundar, hihihi


Ha en fortsatt trevlig måndag nu skall jag snart köra Maria till träningen och därefter börja på middagen idag (risotto).








Av Olsson - 18 januari 2009 20:08

Två grabbar var på bilsemester i Louisiana. När de närmade sig staden Natchitoches blev de oense om hur namnet uttalades. De diskuterade fram och tillbaka tills de stannade för lunch. När de beställde frågar de blondinen bakom disken:
- Innan vi beställer, kan du avgöra en tvist vi har? Var snäll och uttala var vi är, väldigt väldigt långsamt! Blondinen lutar sig fram över disken och säger:
- Buuurr-geeeerrrr-Kiiiinnnnggg...



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH



Hittade denna på http://blondiies.blogg.se/ som skriver såååå underbart roligt om allt möjligt!!

Av Olsson - 17 januari 2009 19:40

Dagen började med att maken körde dottern till simningen och sen när han hämtade henne var han och köpte frukostbullar, mums!!

Jag satte mig och renskrev mina anteckningar och läste lite i boken inför provet på måndag. På eftermiddagen idag åkte vi ut med vovven så att hon fick springa av sig lite +  att man själv fick lite frisk luft, det blåste och var kallt som ...

Efter att vi gått där knappt en halv timme var vi genomfrusna och satte oss i bilen. Vi körde och lämnade dvderna som vi hyrde för en vecka sen och då såg vi en SCI-box som vi inte hade...köpte den och har nu sett några avsnitt... Har ätit kycklingben, ris, sås och grönsaker till middag i dag, gott! Kyckling är favoriträtten nummer 1!


Vi skulle varit hos min vännina L och hennes familj idag på middag men hennes man ringde mig igår kväll och sa att hon var sjuk. troligtvis influensan och den vill vi inte ha!!!! Så jag hälsar till henne och hoppas att du snart KRYAR PÅ DIG!!!!


Hälsar även till äldsta dottern, hoppas att hon får det mysigt och trevligt nu när hon skall iväg och åka snowboard!!


Lite roligt från http://skrattemyndigheten.se

Det var en gift kvinna som var ute och golfade. Hon klappar till golfbollen så den flyger rakt åt helsike ut i buschen. Hon springer efter och ser vart den landade och upptäcker att den krossat en flaska och att en ande poppat ut.

Anden börjar tala med kvinnan.
-Du har befriat mig från flaskan. Som tack så ska du få tre önskningar men din man kommer att få tiofalt av det du önskar.
Kvinnan blir ju givetvis glad för detta och börjar med,
-Då vill jag bli världens vackraste kvinna.
-Du är medveten om att din man kommer att bli tio gånger så vacker som du, att alla kvinnor vill ha honom och han kommer vara en levande sexsymbol?
-Det gör inget, för jag är fortfarande världens vackraste kvinna så han kommer att välja mig.

Hennes andra önskning lyder som så här,
-Jag vill bli världens rikaste kvinna!
-Du är medveten om att din man kommer att bli tio gånger så rik? Det kommer inte fattas honom nåt i matriella ägodelar och allt kan bli hans. -Det gör inget, för vi är gifta och delar på allt. Allt som är mitt är hans och allt som är hans är mitt.

-Nå, vad är den din sista önsking som du önskar att jag ska uppfylla, undrar anden varpå kvinnan svarar...

-En lätt hjärtattack





Av Olsson - 16 januari 2009 20:48

Börjar med att gratulera min brors flickvän som fyller 21 år idag! Maria och jag (maken kände sig inte bra) var där på tårta och träffade även hennes familj, trevligt!! Vi gav henne blommor och en Hello Kitty sparbössa (hon gillar Hello Kitty).


I skolan i dag fick vi reda på vad vi skall kunna till provet på måndag...hoppas att jag kan allt...måste läsa och plugga hela helgen så  att allt sitter till måndag. Så jag vet vad jag skall roa mig med i helgen...


Lite roligt från SkrattNet:


Klantiga idrottsmän


Santiago Canizares
Under det spanska fotbollslandslagets uppladdningsläger inför VM 2002 lyckas förstemålvakten Canizares med konststycket att tappa sin parfymflaska i badrummet. För att rädda den förmodat dyra flaskan sträcker Canizares ut foten. Resten är klumpighetshistoria. Flaskan landar mjukt på målvaktens fot som i gengäld stukas illa och alla tankar på VM-slutspel grusas.

John Smoltz
Innan en match försöker baseballaget Atlanta Braves "righthander" jämna ut sin något skrynkliga matchtröja genom att stryka den. Han glömmer dock att först ta av sig plagget och får följdaktligen 1:a gradens brännskador
.

Adelino Barros
På en träning 1997 ska Adelino, ansedd som en av Portugals bästa målvakter och spelare för topplaget Vitoria Guimares, hämta bollen i målet. Han lutar sig in och sparkar till bollen, men tappar samtidigt balansen. Adelino faller in i nätet, fastnar med munnen och blir hängande, i just det, munnen och bryter käkbenet.

Ed Lubanski
Medlem i bowlingens Hall of Fame fick dra sig ur Niagara Falls-turneringen 1984 sedan hans klot ramlat ner från sängen på hans motellrum och krossat hans tår.

Lasse Wirén
Världens bäste långdistansare under 1970-talet. Den gänglige finländaren missade en halv säsong efter att ha rest sig för fort när hans telefon ringde.

Steve Cram
Den engelske medeldistansaren skadade sin ankel allvarligt och missade flera tävlingar efter att ha sparkat på en Coca-Colaburk. Burken visade sig vid senare undersökning vara tom.

http://www.skrattnet.se/kategorier/skamt.php?cat=4&sub=30&id=1601




Av Olsson - 14 januari 2009 20:19

Godkväll! idag skulle vi har lite datakunskap i skolan, vi skulle bland annat få våran inloggning så att vi kan läsa mail från lärare kurskamrater m.m men hon som skulle hålla i det var sjuk så där satt vi halv 9 och fick reda på att vi kunde gå hem igen...och göra uppgifter i boken....hmmmm det gjorde vi inte! Vi åkte hem till en av mina kurskamrater och tog en fika och satt och pratade. Efter det åkte jag hem och började läsa lite i boken tills på måndag (provet) och till det "lilla" provet som vi skall ha i morgon på olika ord. Nu tror jag att jag kan dem...men det till måndag måste jag läsa på mer till...


Var ute en lång runda med vovven innan idag, i regnet och vi mötte lite andra hundar och min vovve hon skällde och skällde så jag blev trött på henne och vi gick hem... hon var nog inte på humör idag, hihihi en dålig dag har vi ju alla....gillade kanske inte att det regnade...


Lite roligt från  http://skrattemyndigheten.se/


Fru Fredriksson väntar sitt nionde barn, vilket i hög grad stör hennes läkare som tillkallar hennes make för ett samtal. Läkaren frågar om inte herr Fredriksson kan lugna ner sig något med barnalstringen.

- Men kära doktorn hon är lite döv, och det är inget jag kan göra åt den saken.

- Döv!? Vad menar ni?

- Jo. Varje kväll vi går till sängs så säger jag:

- "Ska vi sova eller va?" Då säger hon: "va?"


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

ännu en...


Evert, 8 år, satt på polisstationen - han hade rymt hemifrån.
Polisen frågade varför han rymt . Evert svarade: "Innan jag somnade igår kväll, hörde jag hur mamma och pappa var väldigt bekymrade över hur amorteringarna på huset skulle kunna betalas .
Senare vaknade jag av ljud från deras sovrum, där jag hörde pappa stönande säga: "Jag drar mig ur" . Mamma stönande svara: "Vänta lite så kommer jag också ..."
Så då tänkte jag att det var ingen ide att stanna kvar ensam och ta hand om amorteringarna, jag är ju bara 8 år!"


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


Den lilla 4 årige pojken är med sin mamma
på badstranden och sitter och leker med sin hink och spade .
När en Välsvarvad blondin med stora bröst går förbi.
Pojken skriker allt vad han orkar " Mamma kollá vilka stora bröst"
Alla inom 25 meters radie tittar upp och
Mamman blir både ledsen och arg . Pojken ser att mamman blir ledsen .
Efter en liten stund går han fram till Mamman och viskar DINA är Längre.


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH


En blondin ropade på sin pojkvän:
- Kan du komma och hjälpa mig med ett pussel, jag kommer inte på hur jag skall börja.
Pojkvännen svarade:
- Vad skall pusslet bli?
Blondinen svarade:
- Enligt bilden på kartongen skall det bli en tiger.
Hon visar honom pusslet, utspritt över bordet. Han studerar pusslet och tittar en stund på kartongen och vänder sig mot henne:
- För det första, vi kommer aldrig att kunna sätta ihop det här till en tiger, för det andra så tycker jag att vi skall lägga tillbaka alla Kelloggs Frosties i kartongen. 


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH


Här har vi ett fantastiskt tips som hjälper mot mygg.
Man gnider in hela kroppen med whisky och strör sedan sand över sig.
När myggorna landar blir de lite på snusen, och eftersom de har dåligt ölsinne börjar de kasta sten på varandra...


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Av Olsson - 14 januari 2009 20:04

Ja då har vi sett den tredje Varg Veum filmen som vi hyrde denna gången, "Törnrosa" och den var också jättebra!!!! Nu har vi en film kvar av Varg Veum filmerna att se och det är: "Kvinnan i kylskåpet" men jag såg inte att den fanns där vi hyrde filmerna, tänkte fråga efter den nästa gång vi skall hyra film så har man sett alla!



Av Olsson - 12 januari 2009 21:59

Nu i kväll gick Guldbagge-galan på tv1 och vi såg lite av den, kunde inte låta bli när en favorit skulle vara värd för galan, Johan Glans!!! + att Björn Gustavsson också skulle vara med. Jag såg när de sjöng ABBA låtar i ABBA kläder...så roligt det var  HAHAHAHAHAHAHAH!!!!! Ni som missat det, leta upp det på youtube för det kommer säker att finnas där....hihihihi. Eller så kan ni läsa om det på Aftonbladet där kan man även se deras fina dräkter, hihihihihihihihi!!!!! http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article4171965.ab


Annars vad har mer hänt i dag då? Skola för min del och vi har ett litet prov på torsdag och på måndag har vi ännu ett. På torsdag är det ord inom sjukvården och på måndag är det hjärtat och blodet.


Min vännina L ringde och frågade vad vi skulle göra till helgen och vi bestämde att vi skulle träffas, det var ett tag sen nu. Vi skall äta och dricka gott, sitta och prata och kanske spela en omgång yatzy. Alltid trevligt att träffa sina vänner!!!


I dag har jag även beställt biljetter så att tjejerna kan åka och hälsa på storasyster på lovet. Det blir billigare ju tidigare man bokar dem, efter att jag bokat, gick jag in och kollade, priset hade gått upp 200:- på ett par minuter...


 Lite roligt från SkrattNet

  • Om det är nollgradigt i dag och det spås vara dubbelt så kallt i morgon — hur kallt kommer det då att bli?
  • Vad händer om man skräms halvt ihjäl två gånger?
  • Hur vet du att ditt osynliga bläck är slut?
  • Om nu Stålmannen kan stoppa kulor med sitt bröst, varför duckar han när någon slänger en pistol på honom?
  • Slutar inte alla röka... förr eller senare?
  • Om hela världen är en scen, var ska då publiken sitta någonstans?
  • Om du försöker misslyckas, och du lyckas med detta — vad har du då uppnått?
  • Borde inte krematoriumen ge rabatt åt brännskadade döingar?
  • Drar en TV mindre el då ett TVprogram körs i repris?
  • Varför kallas en skulptur en byst om den slutar just ovanför den del utav kroppen den är uppkallad efter?  
  • Varför frågar tankeläsarna vad du heter?
  • Vad gör en hund om bilen den jagar någonsin stannar?
  • http://www.skrattnet.se/kategorier/skamt.php?cat=2&sub=80&id=742

    Ovido - Quiz & Flashcards