Familjen

Alla inlägg under mars 2009

Av Olsson - 8 mars 2009 22:59

I dag har vi varit och hämtat möbler hos våra vänner som annars skulle slängt dem, ett svart vitrinskåp att hänga upp på väggen, ett litet databord, en hurts och en tv-bänk. Maken började sätta ihop bäddsoffan som vi köpte i torsdags och när han skulle skruva i dem sista skruvarna så gick stjärnskruvmejseln i sönder...typiskt...


Har även varit hos min bror och hans flickvän idag och jag blev bjuden på semla, gott!! Jag passade på att fotograferade katterna, så söta!


Dagens kloka ord från Nalle Puh: Det är att göra en god gärning utan att tänka på att det är en god gärning.



Av Olsson - 8 mars 2009 10:45

Måste börja med att tacka för en trevilg kväll igår så tack kära vänner!!!

V fick god middag: inbakad fläskfile potatis o sås mums!!!, efterrätt: chokladpudding o citronfromage mums!!!!!!! god dryck och trevligt sällskap! Vi spelade även ett spel som jag nu glömt vad det hette... men roligt var det!


Vaknade i dag av att det regnar ute....maken o grannarna skall klippa de gemensamma träden o det är ju inte så roligt nu när det regnar men det skall ju göras så just nu är de ute i regnet och gör det (o jag får sitta inne i värmen hihihi).


Slutar för nu skall gå och fixa frukost, tror att maken kommer in om en stund o vill ha lite varm dryck, kaffe, själv skall jag ha en stor kopp te!


Ha en trevlig söndag!

Av Olsson - 7 mars 2009 16:54

Jag, maken och yngsta dottern åkte till Malmö Museum och gick o tittade på bland annat: utställning om textilier, fynd från bronsåldern, tittade på fängelsehålorna och mycket mera. Det var längesedan vi gick där och Maria tyckte att det var lika intressant som vi tyckte att det var.

Efter att vi gått där i 2 timmar så blev jag trött i ryggen och vi bestämmde oss för att köra och fika och sedan hämta Jessica som sovit över hos en klasskamrat.


Nu är vi hemma och skall göra oss i ordning för vi skall på middag hos våra vänner idag. Trevligt!



Av Olsson - 6 mars 2009 18:22

Ja då har jag, Jessica och vovven varit på en promenad, vi åkte till Pildammsparken efter att vi lämnat Maria på träningen. Där gick vi runt och såg massor av polisbilar, polispiketbussar och massor av fåglar. Poliserna var där där för Pildammarna ligger i närheten av Baltiska hallen där tennisen Sverige - Israel spelas (för dem som inte vet det). Men vi såg inga demonstranter, visserligen gick vi inte fram till Baltiska hallen för vi skulle ju bara gå en runda med vovven... När vi gick under träden i Pildammarna så satt där massor av fåglar och tror ni inte att när jag gick där fick jag fågel... i håret och sen en gång till på jackan...så när jag kom hem fick jag slänga jackan i tvättmaskinen och gå o tvätta håret...dumma fåglar... någon sa till mig att nu måste du gå och köpa en lott för det betyder tur...hmmmm undrar om jag skall göra det...för det känndes minnsan inte som jag hade tur när det hände....:)

hahaha nu kan jag skratta åt det hihihihihihihihi måste sett sååååå roligt ut när vi står där och Jessica plockar bort fågel.. i från mitt hår med en hundbajspåse hahahahahah


Ha en fortsatt trevlig kväll!!


Av Olsson - 6 mars 2009 12:59

  

Badkars-testet

Under ett besök på ett mentalsjukhus
frågade jag psykiatridirektören hur man kan avgöra huruvida en patient borde
institutionaliseras eller inte.

- Jo, sade direktören, vi fyller ett badkar med vatten.
Sedan erbjuder vi åt patienten en tesked, en tekopp och ett hink.
Han/hon ombeds att tömma badkaret.

- Jag förstår, sade jag, en normal person skulle använda hinken för att det
är större än teskeden och koppen!

- Nej, svarade direktören, en normal person skulle dra ut proppen - önskar
du en sängplats närmast fönstret?

Av Olsson - 6 mars 2009 12:12

I skolan i dag har vi haft våran första lektion/föreläsning i psykologi och det var intressant och mycket bra lärare! Det skall bli spännande i fortsättningen. Har beställt boken vi skall ha och jag längtar tills den kommer...var ju lite osäker på om jag skulle gilla psykologin eftersom jag redan har läste det men med en dålig lärare och jag fick ju "bara" omdöme på folkhögskolan (man får inga betyg där). Men som sagt det var väldigt intressant idag och jag väntar med spänning på hur fortsättningen skall bli.


Annars i dag så skall maken o jag sätta ihop bäddsoffan...hihi orkade inte igår:)

Jag skall se om jag får tag i min bror för jag skall lämna lådor (tomma plastlådor som vi annars skulle slänga) till honom eller om han kommer och hämtar dem...annars slänger jag dem för dem står i vägen i hallen...

Gå ut en lång promenad med vovven och passa på att fotografera bara det att vädret är inte så inbjudande idag...det blåser känns som storm...


Dagens kloka ord:Shoppa är att köpa saker man inte behöver, för pengar man inte har, för att imponera på människor man inte tycker om.




Av Olsson - 5 mars 2009 20:43

Nu har vi köpt bäddsoffan för nu fanns den på Ikea!!! hihihi så nu Helena har du säng när du kommer ner:)

I skolan idag hade vi föreläsning om vård i livets slut...tungt ämne men det var en bra föreläsning, lärde mig lite nytt.

Efter skolan var jag och en kurskamrat och fikade i stan och det var jättetrevligt åt vars en baguette, gott! Sen var det daxs för mig att åka hem och städa men innan jag städade var jag ute en lååååång runda med vovven.


Sen åkte maken o jag o köpte bäddsoffan som nu står omonterad i rummet men så fort den är monterad skall jag sätta in bild på den!


Slutar för nu skall sätta mig och se Criminal Minds som börjar klockan 21 på kanal 5! Ha en trevlig kväll!

Av Olsson - 5 mars 2009 06:52

Börjar dagen med att gratulera våran vän Ståle, stort GRATTIS på födelsedagen hoppas du får en fin dag med med dina nära och kära!!


Sitter här en liten stund innan jag skall iväg till skolan och lämna in uppgifterna som jag gjort, skönt nu är den kursen också avslutad :)


Ha en bra dag alla som läser detta!


Ps! Helena jag glömde att leta efter benskydden...jag gör det när jag kommer hem sen hör jag av mig till dig!

Ovido - Quiz & Flashcards