Familjen

Direktlänk till inlägg 11 februari 2011

Februari börjar bra...

Av Olsson - 11 februari 2011 13:09

  Här har det hänt en del sen sista jag var inne och skrev... Maken har fyllt år och det firades med god middag o tårta! Dagen efter åkte vi upp till S-stad där yngsta dottern bor och hade med oss en överraskning storasyster Helena från Falun, Maria visste att andra systern Jessica (som bor kvar här hemma) skulle komma med upp så det var 3 systrar som inte ser varandra så ofta som tillbringade helgen tillsammans med oss   vi åt på restaurang och var iväg o shoppade, dem gjorde läxa och vi gick promenad. Härlig helg och om lite mer än en vecka åker Maria iväg med skolan på äventyr, dem ska iväg till Kanarieöarna för att segla i en månad! Helena flyttar hem till Malmö i slutet på denna månad.

  

Förra veckan innan vi åkte till dottern så hade jag feber o ont i kroppen smittad av sonen som hade det några dagar innan jag fick det men jag blev bättre i slutet på veckan o när vi kom från S-stad kände jag mig inte bra, trodde jag fått tillbaka influensa symtomen igen men jag var hos läkaren i onsdags och jag har fått njurbäckeninflammation, inte konstigt att jag hade såååå d-la ont i ryggen... Jag mår bättre idag och ska försöka städa undan  lite här, fast alla säger ta det lungt o vila dig men det är svårt när man ser att det behöver dammsugas och städas undan...


Dagens kloka ord: The best things in life are not things

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Olsson - 17 september 2013 18:46

ojoj vad tiden går fort... och så mycket det hänt sen sist jag skrev...(men jag kommer inte att skriva om allt här...)   Jag och maken har varit på 2 semesterresor en till Thailand i mars och en till USA i juli/augusti! Till Thailand vill vi åka ...

Av Olsson - 24 januari 2013 23:07


jobbade jag båda dagarna så helgen gick fort... jobbar 7-15.30 och är helt slut när man kommer hem får inte mycket gjort, maken gjorde mat i helgen skönt att man slapp göra det i allafall    I måndags var jag ledig och då vaknade jag med världen huvu...

Av Olsson - 16 januari 2013 20:45

Idag åkte jag över till Danmark med några av mina arbetskamrater och det var super trevligt, vi åkte Öresundståget över till Fields, många butiker och det var rea!!! Hur bra som helst, köpte lite kläder och lite saker till bakning och några saker til...

Av Olsson - 15 januari 2013 21:31

var jag ledig!! Härligt med lediga helger, jobbar ju varannan helg så man uppskattar verkligen när man är ledig. I fredags tog vi det lungt, lördagen åkte jag och Maria o handlade på Outleten där hittade jag ett spel Bezzerwizzer som var nedsatt till...

Av Olsson - 11 januari 2013 22:55

dottern har nu åkt till USA där ska hon vara som au pair i ett år, hon kan gå in här och läsa om vad som händer hemma i Sverige    och vi kan läsa hennes blogg om vad hon gör i USA      Men jag börjar med att uppdatera om vad som hänt sen sist ja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se