Familjen

Direktlänk till inlägg 7 mars 2011

Mars månad

Av Olsson - 7 mars 2011 13:05

Börjar med att Gratulera min bästa kompis L till att ha blivit Mormor till en lite Prinsessa som kom till världen den 28 februari!!!!!  


Ja då har det blivit mars månad och tiden går så snabbt...äldsta dottern har nu flyttat hem från Falun och börjar med att bo hemma hos mamma o pappa tills hon hittat eget boende, just nu har hon praktik så det är bättre hon bor hos oss, det blir billigare för henne  , vi var uppe och hjälpte henne städa i den lilla lägenheten, flytta ut allt (allt som skulle slängas, till myrorna o resten som skulle med till Malmö det blev en hel del) Innan vi åkte upp till dottern var vi, jag och maken, ett par dagar i Stockholm och bodde på bland annat ett spa-hotell 2 dagar, det var härligt vi badade i deras uppvärmda utomhuspool (det var +33 grader i poolen o i luften -12 grader) den var uppe på 8:e våningen med utsikt över staden.


Yngsta dottern är ute och segla med skolan nere i värmen, Kanarieöarna och allt verkar vara bra, en dag var det väldigt blåsigt och många blev sjösjuka/magsjuka men Maria klarade sig utan att bli dålig   har väl sjömanskapet i blodet efter sina farföräldrar som var sjökaptener/sjömän hihihi. Dem kommer hem om ca en vecka.


Dagens kloka ord: Varje ålder har sina glädjeämnen. 
ANNONS
 
Toves-Tankar

Toves-Tankar

10 mars 2011 14:45

Hej vännen
Det lät som ni fått er en skön upplevelse, man behöver det ibland. Kram

http://toves-tankar.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Olsson - 17 september 2013 18:46

ojoj vad tiden går fort... och så mycket det hänt sen sist jag skrev...(men jag kommer inte att skriva om allt här...)   Jag och maken har varit på 2 semesterresor en till Thailand i mars och en till USA i juli/augusti! Till Thailand vill vi åka ...

Av Olsson - 24 januari 2013 23:07


jobbade jag båda dagarna så helgen gick fort... jobbar 7-15.30 och är helt slut när man kommer hem får inte mycket gjort, maken gjorde mat i helgen skönt att man slapp göra det i allafall    I måndags var jag ledig och då vaknade jag med världen huvu...

Av Olsson - 16 januari 2013 20:45

Idag åkte jag över till Danmark med några av mina arbetskamrater och det var super trevligt, vi åkte Öresundståget över till Fields, många butiker och det var rea!!! Hur bra som helst, köpte lite kläder och lite saker till bakning och några saker til...

Av Olsson - 15 januari 2013 21:31

var jag ledig!! Härligt med lediga helger, jobbar ju varannan helg så man uppskattar verkligen när man är ledig. I fredags tog vi det lungt, lördagen åkte jag och Maria o handlade på Outleten där hittade jag ett spel Bezzerwizzer som var nedsatt till...

Av Olsson - 11 januari 2013 22:55

dottern har nu åkt till USA där ska hon vara som au pair i ett år, hon kan gå in här och läsa om vad som händer hemma i Sverige    och vi kan läsa hennes blogg om vad hon gör i USA      Men jag börjar med att uppdatera om vad som hänt sen sist ja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se