Familjen

Direktlänk till inlägg 26 mars 2011

Ute i det fina vädret!

Av Olsson - 26 mars 2011 15:14

Idag har vi varit ute och gått med vovven i Bokskogen och vädret har varit helt underbart!   och vindstilla! Jag passade på att fotografera och fick några fina bilder.     


Förra helgen kom yngsta dottern hem till Malmö, hon har varit iväg och seglat med skolan i en månad och det hade varit roligt o lärorikt. Jag och barnen gick på match på löradagen och såg MFF möta HIF i Supercupen tyvärr förlorade MFF... efter matchen hade maken lagat mat så vi kom hem till dukat bord underbart!!

På söndagen gick vi på hundutställning, jag, Maken och döttrarna, Helena funderar på att skaffa hund sen när hon flyttat till egen lägenhet men vet inte riktigt vilken ras hon vill ha   ...inte lätt att välja... hon vill inte ha en så stor som vi har nu... Efter det var vi och åt lunch och sen åkte vi hem så att Maria kunde packa för att sen ta tåget tillbaka till S-stad.


Dagens kloka ord: Ett lyckligt äktenskap kräver att man förälskar sig många gånger och varje gång i samma person 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Olsson - 17 september 2013 18:46

ojoj vad tiden går fort... och så mycket det hänt sen sist jag skrev...(men jag kommer inte att skriva om allt här...)   Jag och maken har varit på 2 semesterresor en till Thailand i mars och en till USA i juli/augusti! Till Thailand vill vi åka ...

Av Olsson - 24 januari 2013 23:07


jobbade jag båda dagarna så helgen gick fort... jobbar 7-15.30 och är helt slut när man kommer hem får inte mycket gjort, maken gjorde mat i helgen skönt att man slapp göra det i allafall    I måndags var jag ledig och då vaknade jag med världen huvu...

Av Olsson - 16 januari 2013 20:45

Idag åkte jag över till Danmark med några av mina arbetskamrater och det var super trevligt, vi åkte Öresundståget över till Fields, många butiker och det var rea!!! Hur bra som helst, köpte lite kläder och lite saker till bakning och några saker til...

Av Olsson - 15 januari 2013 21:31

var jag ledig!! Härligt med lediga helger, jobbar ju varannan helg så man uppskattar verkligen när man är ledig. I fredags tog vi det lungt, lördagen åkte jag och Maria o handlade på Outleten där hittade jag ett spel Bezzerwizzer som var nedsatt till...

Av Olsson - 11 januari 2013 22:55

dottern har nu åkt till USA där ska hon vara som au pair i ett år, hon kan gå in här och läsa om vad som händer hemma i Sverige    och vi kan läsa hennes blogg om vad hon gör i USA      Men jag börjar med att uppdatera om vad som hänt sen sist ja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se