Familjen

Direktlänk till inlägg 7 april 2011

Och så var det april månad...

Av Olsson - 7 april 2011 13:27

och tiden går så fort, förstår inte vart den tar vägen...

Helgen som vart var vi på 18-årskalas fick god mat o dryck!! Sen åkte vi hem och förberedde inför grillning med grannarna Å o A och det blev en trevlig kväll, det var länge sen vi träffades och satt o pratade så tiden gick snabbt det gör det alltid när man har roligt    hoppas nu det inte dröjer lika länge innan vi grillar tillsammans nästa gång! Vi grillade fläskfile mums!! hade potatis o sås o grönsaker till.

Söndagen spelade TFF-MFF (på Swedbank stadion här i Malmö, TFFs plan var inte spelduglig...) Jag såg matchen på tv och MFF VANN!!!!!


Vad har mer hänt sen sist jag skrev? Jo jag har varit hos tandläkaren...inget man ser framemot och dessutom har vi en ny tandläkare... men det gick bra och jag hade inga hål... men vad dyrt det är att gå till tandläkaren inte klokt alltså! och hon påpekade att jag har gamla fyllningar o stora som kanske inte håller så länge till och det kommer att bli dyrt när dem ska lagas.. roligt att höra   men men det bekymmert när det är dags...

Har även varit med vovven till Djursjukhuset för hon haltar och har liggsår på sina "armbågar" fram... men nu ser det bättre ut och hon har fått medicin mot inflammation och hon får även tabletter som hjälper hennes leder. Vi har märkt att hon går bättre och har blivit piggare, skönt!


Ikväll ska jag titta på hockey det är Skellefteå-Färjestad i andra finalserie omgången den första spelades i tisdags och vanns av Färjestad på hemmaplan! Jag köpte en tröja o idag kom den med posten så den ska jag ha på mig i kväll   Heja FBK!!!!


Maria kommer hem till Malmö denna helgen o hon kommer redan i kväll! I mogron blir det shopping o på lördag ska systrarna gå och se Håkan Hellström.


Dagens kloka ord: Upp och ner är lika långt men inte lika lätt!

 

 
ANNONS
 
Toves-Tankar

Toves-Tankar

11 april 2011 13:51

Hej vännen lät riktigt trevligt det där med att grilla, ja våren har kommit till Västra Ämtervik också, jag satte ut möbler häromdagen. Hade en utedag med barnbarnen igår så det var trevligt. Kram

http://www.toves-tankar.bloggplatsen.se

Olsson

12 april 2011 14:46

Jodå det var härligt att grilla och vi gjorde om det denna helgen!! Låter mysigt att umgås med barnbarnen! Kram vännen

 
Toves-Tankar

Toves-Tankar

21 april 2011 12:49

Jag vill passa på att önska dig en riktig Glad Påsk. Stora Påskkramar

http://www.toves-tankar.bloggplatsen.se

Olsson

21 april 2011 23:17

Önskar er detsamma!! Glad Påsk och massor av kramar!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Olsson - 17 september 2013 18:46

ojoj vad tiden går fort... och så mycket det hänt sen sist jag skrev...(men jag kommer inte att skriva om allt här...)   Jag och maken har varit på 2 semesterresor en till Thailand i mars och en till USA i juli/augusti! Till Thailand vill vi åka ...

Av Olsson - 24 januari 2013 23:07


jobbade jag båda dagarna så helgen gick fort... jobbar 7-15.30 och är helt slut när man kommer hem får inte mycket gjort, maken gjorde mat i helgen skönt att man slapp göra det i allafall    I måndags var jag ledig och då vaknade jag med världen huvu...

Av Olsson - 16 januari 2013 20:45

Idag åkte jag över till Danmark med några av mina arbetskamrater och det var super trevligt, vi åkte Öresundståget över till Fields, många butiker och det var rea!!! Hur bra som helst, köpte lite kläder och lite saker till bakning och några saker til...

Av Olsson - 15 januari 2013 21:31

var jag ledig!! Härligt med lediga helger, jobbar ju varannan helg så man uppskattar verkligen när man är ledig. I fredags tog vi det lungt, lördagen åkte jag och Maria o handlade på Outleten där hittade jag ett spel Bezzerwizzer som var nedsatt till...

Av Olsson - 11 januari 2013 22:55

dottern har nu åkt till USA där ska hon vara som au pair i ett år, hon kan gå in här och läsa om vad som händer hemma i Sverige    och vi kan läsa hennes blogg om vad hon gör i USA      Men jag börjar med att uppdatera om vad som hänt sen sist ja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se