Familjen

Direktlänk till inlägg 28 september 2012

Börjat blogga igen efter mer än ett års uppehåll...

Av Olsson - 28 september 2012 21:47

Ja då har man börjat blogga igen efter över ett års uppehåll och det har hänt en hel del sen sist jag bloggade... våran älskade vita schäfer tik har fått gå över regnbågsbron så det kommer inte att bli fler bilder av henne på bloggen men dottern har blivit med vovve, en dvärgschnauzer hane    

som är otroligt söt, rolig och även busig. Så hundbilder kommer det att bli ändå   De båda äldsta barnen har flyttat hemifrån till varsen 1:a men på olika områden här i stan, fina lägenheter och inte alltför långt bort från mamma o pappa hahaha. Maria som studerade i Strömstad har tagit studenten och flyttat hem till Malmö igen! Jessica ska åka till USA som au pair i januari och ska vara borta ett år... Härlig erfarenhet för henne men jag tycker det känns jobbigt men stöttar henne ändå i hennes beslut o önskan att åka!

Jag och maken har varit iväg på nägra semesterresor;  Turkiet förra året i okrober månad, vi hade regn och storm... så vi åkte till Filippinerna i januari (mötte upp Tj och J o dottern H , J kommer från Filippinerna) vi var där nästan 3 veckor och det var såååå fint och skönt   White Beach januari 2012

  Halo-halo- (from "halo" = mix) is a favorite Filipino dessert or snack. 

I våras åkte maken och jag till Prag några dagar med vänner och det var jättetrevligt, har varit där några gånger innan, vi gick på Karlsbron och åkte ångbåt på floden, åt god mat o hade som sagt väldigt trevligt i vänners sällskap.

I somras var det dags för nästa resa då var vi i Tyskland några dagar och hade super fint väder, god mat o dryck även nu i goda vänners sällskap! Vi tog även en semester vecka i Turkiet för att ge det en chans till (hade ju regn och storm förra gången) denna gången hade vi sol och värme!!!    Alanya, Turkiet juli 2012


Maken och jag firade våran 23-åriga bröllopsdag i söndags och vi var ute och åt med alla barnen, trevlig!! Tänk om två år firas 25-årig bröllopsdag det är silverbröllop o då har jag varit gift mer än halva livet....


Just nu håller vi på att renovera här hemma, vi har slipat golvet i vardagsrummet, satt upp nya tapeter i vardagsrummet, köket och hallen, det behövdes efter många år med samma tråkiga tapet på väggarna, nu har vi en fondvägg i vardagsrummet och är  super nöjd, nu ska allt bara komma på plats igen! Kommer bilder sen ...


Fortsätter med Dagens kloka ord: Det lilla i livet är ofta det stora!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Olsson - 17 september 2013 18:46

ojoj vad tiden går fort... och så mycket det hänt sen sist jag skrev...(men jag kommer inte att skriva om allt här...)   Jag och maken har varit på 2 semesterresor en till Thailand i mars och en till USA i juli/augusti! Till Thailand vill vi åka ...

Av Olsson - 24 januari 2013 23:07


jobbade jag båda dagarna så helgen gick fort... jobbar 7-15.30 och är helt slut när man kommer hem får inte mycket gjort, maken gjorde mat i helgen skönt att man slapp göra det i allafall    I måndags var jag ledig och då vaknade jag med världen huvu...

Av Olsson - 16 januari 2013 20:45

Idag åkte jag över till Danmark med några av mina arbetskamrater och det var super trevligt, vi åkte Öresundståget över till Fields, många butiker och det var rea!!! Hur bra som helst, köpte lite kläder och lite saker till bakning och några saker til...

Av Olsson - 15 januari 2013 21:31

var jag ledig!! Härligt med lediga helger, jobbar ju varannan helg så man uppskattar verkligen när man är ledig. I fredags tog vi det lungt, lördagen åkte jag och Maria o handlade på Outleten där hittade jag ett spel Bezzerwizzer som var nedsatt till...

Av Olsson - 11 januari 2013 22:55

dottern har nu åkt till USA där ska hon vara som au pair i ett år, hon kan gå in här och läsa om vad som händer hemma i Sverige    och vi kan läsa hennes blogg om vad hon gör i USA      Men jag börjar med att uppdatera om vad som hänt sen sist ja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se