Familjen

Direktlänk till inlägg 29 september 2012

Blev hundvakt idag...

Av Olsson - 29 september 2012 21:37

var hemma hos dottern och hämtade en sak och tog vovven med mig hem, hon skulle ut o festa och han skulle då vara ensam i lägenheten, så jag tog med honom hem han kan vara hos oss i natt, jag får gå ut med honom innan jag skall till jobbet i morgon bitti sen får döttrarna här hemma ta en runda med honom innan han ska hem igen    just nu ligger han i soffan och sover   


Det jag hämtade hos dottern var en jättebra sak om man ska lägga upp gardiner och inte har symaskin, köpte det på Ikea man lägger upp gardinen i den längden man vill ha och stryker fast detta och gardinen är upplagd! Rekommenderar det, jag fick tips av en kompis att man hänger upp gardinen och sen lägger man upp gardinen då, genom att ha strykbrädan framme vid fönstret och gardinen och när man är klar ser man direkt om det blev bra! Lätt och enkelt!


Idag har jag jobbat 7-15.30 och i morogon jobbar jag 7-13.30 skönt att sluta lite tidigare en av dagarna så att man hinner med lite hemma också.


Dagens kloka ord: Utnyttja de talanger du har. Skogen skulle vara mycket tyst om bara de bästa
sångarna sjöng.

 
ANNONS
 
Sölvi

Sölvi

30 september 2012 22:46

Hejsann.....det var en söt liten rufsig sak! :))
Ha en trevlig vecka sok kommer./Sölvi

http://htp://kristenbloggen.blogg.se/?tmp=920047

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Olsson - 17 september 2013 18:46

ojoj vad tiden går fort... och så mycket det hänt sen sist jag skrev...(men jag kommer inte att skriva om allt här...)   Jag och maken har varit på 2 semesterresor en till Thailand i mars och en till USA i juli/augusti! Till Thailand vill vi åka ...

Av Olsson - 24 januari 2013 23:07


jobbade jag båda dagarna så helgen gick fort... jobbar 7-15.30 och är helt slut när man kommer hem får inte mycket gjort, maken gjorde mat i helgen skönt att man slapp göra det i allafall    I måndags var jag ledig och då vaknade jag med världen huvu...

Av Olsson - 16 januari 2013 20:45

Idag åkte jag över till Danmark med några av mina arbetskamrater och det var super trevligt, vi åkte Öresundståget över till Fields, många butiker och det var rea!!! Hur bra som helst, köpte lite kläder och lite saker till bakning och några saker til...

Av Olsson - 15 januari 2013 21:31

var jag ledig!! Härligt med lediga helger, jobbar ju varannan helg så man uppskattar verkligen när man är ledig. I fredags tog vi det lungt, lördagen åkte jag och Maria o handlade på Outleten där hittade jag ett spel Bezzerwizzer som var nedsatt till...

Av Olsson - 11 januari 2013 22:55

dottern har nu åkt till USA där ska hon vara som au pair i ett år, hon kan gå in här och läsa om vad som händer hemma i Sverige    och vi kan läsa hennes blogg om vad hon gör i USA      Men jag börjar med att uppdatera om vad som hänt sen sist ja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se