Familjen

Direktlänk till inlägg 9 november 2012

oj oj vad jag är dålig på att uppdatera bloggen.....

Av Olsson - 9 november 2012 21:20

ok vad har hänt sen sist jag skrev: vi har hittat lampa till vardagsrummet hihi vi kom äntligen överens om en och det blev jättebra! Har börjat få ordning här hemma igen efter våran renovering/tapetsering o möblering, förrutom att kyl och frys inte kommit igång....vi har köpt kyl o frys som ska ha vatten inkopplat så att man kan få kallt vatten + is i kylskåpsdörren men det blir nog snart inkopplat så vi kan slänga ut den gamla frysen o kylen   


Maken o jag var på konsert på Malmö Arena den 16 oktober och såg Lionel Richie och det var såååå jättebra och verkligen värt pengarna!!! Jag var så jäkla glad när jag gick därifrån han har så fina och underbara låtar!   men hans bästa låt och det sa han själv att den vill alla vart han än spelar höra och det är HELLO, men han har som sagt många fler som är bra och han sjöng alla dem bra låtarna!!!!!!


Det stora köpcentrat Emporia har öppnat här i Malmö och det är ett STORT köpcentra med många olika affärer, roligt att gå där men dem första dagarna var där så mycket folk att det var jobbigt att vara där, men igår åkte jag och maken dit och vi gick även upp på taket där finns en utsiktplats så att man kan se bland annat Öresundsbron och till Danmark (om det är klart och fint), vi köpte goda gräddbullar i Gräddbullerian, dem gör stora gräddbullar i olika smaker och med olika toppingar som tex hallonströssel, smarties, smaker med lakrits, banan mfl, kostar 20kr styck (dyra men väldigt goda)


Förra helgen var det AllaHelgonsdag jag och tjejerna var ute på kyrkogården där min mamma ligger (och min mormors mor och far) tände ljus och satte några blommor så det blev fint där sen när mörkret lagt sig över stan körde vi till kykogården där barnens farmor ligger och tände ljus och satte blommor till henne vi gick in i kyrkan och tände ljus också, sen åkte vi alla hem till oss och äldsta dotterns pojkvän kom också över så vi åt familjemiddag och spelade spel, blev en fin kväll!

På söndagen kom alla hem till oss igen, det var dax för fotbollsmatch AIK-MFF, vi åt tacos och tittade på matchen som inte gick så bra om man nu var MFFare...  Dagen kloka ord: "Skaffa dig gärna ett nytt hus men håll fast vid dina gamla vänner." Italienskt ordspråk

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Olsson - 17 september 2013 18:46

ojoj vad tiden går fort... och så mycket det hänt sen sist jag skrev...(men jag kommer inte att skriva om allt här...)   Jag och maken har varit på 2 semesterresor en till Thailand i mars och en till USA i juli/augusti! Till Thailand vill vi åka ...

Av Olsson - 24 januari 2013 23:07


jobbade jag båda dagarna så helgen gick fort... jobbar 7-15.30 och är helt slut när man kommer hem får inte mycket gjort, maken gjorde mat i helgen skönt att man slapp göra det i allafall    I måndags var jag ledig och då vaknade jag med världen huvu...

Av Olsson - 16 januari 2013 20:45

Idag åkte jag över till Danmark med några av mina arbetskamrater och det var super trevligt, vi åkte Öresundståget över till Fields, många butiker och det var rea!!! Hur bra som helst, köpte lite kläder och lite saker till bakning och några saker til...

Av Olsson - 15 januari 2013 21:31

var jag ledig!! Härligt med lediga helger, jobbar ju varannan helg så man uppskattar verkligen när man är ledig. I fredags tog vi det lungt, lördagen åkte jag och Maria o handlade på Outleten där hittade jag ett spel Bezzerwizzer som var nedsatt till...

Av Olsson - 11 januari 2013 22:55

dottern har nu åkt till USA där ska hon vara som au pair i ett år, hon kan gå in här och läsa om vad som händer hemma i Sverige    och vi kan läsa hennes blogg om vad hon gör i USA      Men jag börjar med att uppdatera om vad som hänt sen sist ja...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se