Familjen

Direktlänk till inlägg 11 januari 2013

Nu ska jag skärpa mig med att uppdatera bloggen...

Av Olsson - 11 januari 2013 22:55

dottern har nu åkt till USA där ska hon vara som au pair i ett år, hon kan gå in här och läsa om vad som händer hemma i Sverige    och vi kan läsa hennes blogg om vad hon gör i USA   


Men jag börjar med att uppdatera om vad som hänt sen sist jag skrev, vi var några dagar i Stockholm för dottern skulle ha visum till USA och då passade vi på att titta runt i stan lite, bland annat några museum (Wasa o några till), Hard Rock cafe, Skansens julmarknad, Kaknästornet där vi fikade, shoppade och gick på Raw comedy club. Trevliga dagar med snö och kyla men roligt hade vi   


Julen kom och då jobbade jag julafton och juldagen, men maken och "barnen" fixade maten så att det var klart tills jag slutade, kom hem till dukat bord, härligt efter en lång arbetsdag. Vi var 7 stycken, Marias pojkvän var också här till julen det blev mycket julkappar efter julklappsutdelningen spelade vi ett spel som tomten kom med: När då då, ett riktigt roligt spel. 

 våran julgran! 


Veckan efter på Nyårsafton jobbade jag också... och nyårsdagen, vi firade nyår här hemma med barnen (Maria var hos pojkvännen) med äldsta dottern Helena hade sin pojkvän här, Helena lagade middagen bacon lindad kyckling i ugnen, potatisklyftor i ugnen och sallad, till efterrätt hade hon gjort chokladmousse. 

  Nyårsdukningen


Den 4:e januari hade vi fest för Jessica, hon bjöd in sina kompisar och hennes gudmor mfl. det blev en fin fest innan hon skulle åka den 7. Hon fick ett halsband av oss som jag köpt, Efva Attling - MISS YOU, tyckte det passade så bra   Den 7 åkte vi med dottern till flygplatsen och vinkade av henne och det blev lite ledsamt   

men hon kom iväg och är nu i USA , dem första dagrna var dem i New York och i dag skulle hon träffa familjen, sitter och väntar på att hon ska höra av sig att hon har kommit fram till dem och att allt är ok. (hon skulle åka buss i 5-6  timmar innan hon var framme)


"Livet är inte dom dagar som gått
utan
dom man minns."

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Olsson - 17 september 2013 18:46

ojoj vad tiden går fort... och så mycket det hänt sen sist jag skrev...(men jag kommer inte att skriva om allt här...)   Jag och maken har varit på 2 semesterresor en till Thailand i mars och en till USA i juli/augusti! Till Thailand vill vi åka ...

Av Olsson - 24 januari 2013 23:07


jobbade jag båda dagarna så helgen gick fort... jobbar 7-15.30 och är helt slut när man kommer hem får inte mycket gjort, maken gjorde mat i helgen skönt att man slapp göra det i allafall    I måndags var jag ledig och då vaknade jag med världen huvu...

Av Olsson - 16 januari 2013 20:45

Idag åkte jag över till Danmark med några av mina arbetskamrater och det var super trevligt, vi åkte Öresundståget över till Fields, många butiker och det var rea!!! Hur bra som helst, köpte lite kläder och lite saker till bakning och några saker til...

Av Olsson - 15 januari 2013 21:31

var jag ledig!! Härligt med lediga helger, jobbar ju varannan helg så man uppskattar verkligen när man är ledig. I fredags tog vi det lungt, lördagen åkte jag och Maria o handlade på Outleten där hittade jag ett spel Bezzerwizzer som var nedsatt till...

Av Olsson - 9 november 2012 21:20

ok vad har hänt sen sist jag skrev: vi har hittat lampa till vardagsrummet hihi vi kom äntligen överens om en och det blev jättebra! Har börjat få ordning här hemma igen efter våran renovering/tapetsering o möblering, förrutom att kyl och frys inte k...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se