Familjen

Direktlänk till inlägg 15 januari 2013

Helgen som gick...

Av Olsson - 15 januari 2013 21:31

var jag ledig!! Härligt med lediga helger, jobbar ju varannan helg så man uppskattar verkligen när man är ledig. I fredags tog vi det lungt, lördagen åkte jag och Maria o handlade på Outleten där hittade jag ett spel Bezzerwizzer som var nedsatt till 160kr, en bok: "Ett stulet liv"  av Jaycee Dugard, för halva priset (som jag läst ut :D ) och Maria köpte en StepUp bräda (träningsredskap) för under 100kr   efter det hämtade vi maken och åkte in till stan där vi åt lunch på Vapiano, GOTT!! På kvällen såg vi filmen Hamilton 2 - men inte om det gäller din dotter, tyckte den var sådär precis som 1:an...

Söndagen åkte jag och maken till Skivesset och bytade lite böcker 2 för 1 så det blev några stycken, vi tycker ju om att läsa böcker.   Efter det åkte vi till ett kafe och tog en fika + ringde till sonen för att höra om han ville komma o titta på den senaste filmen av Johan Falk -filmerna som kommit ut, det ville han så vi hämtade honom på väg hem o tittade på filmen när vi kom hem till oss. Nu har vi "bara" den sista filmen kvar att se o den kommer på bio i mars...

Vid 18-tiden var vi hem bjudna till äldsta dottern på middag, hon bjöd på gryta o hemmabakat bröd+ efterrätt, det var super gott!!!! Vi provade på att spela det nya spelet och det var roligt jag var i laget som vann!


Igår var det till att jobba igen och det var kallt   som bara den brrrrrr efter jobbet åkte jag med Helena till Panduro Outlet och handlade lite saker till att göra smycken, sen åkte vi o hämtade Maria o åkte vidare till Emporia, där det också finns ett Panduro så vi gick in där också   

Idag jobbade jag också o det var inget vidare att cykla omkring i snön, ibland fick jag gå istället o då tar det längre tid men jag kommer fram i allafall utan att råka ut för en olycka med cykeln...det vill man ju inte... kallt var det också så vi får se om snön ligger kvar, den brukar ju inte göra det här   I morgon ska jag åka till Köpenhamn med några av mina arbetskamrater, ska bli såå roligt!


Dagens kloka ord: Riktiga vänner är som stjärnor... Du ser dem inte alltid, men du vet att de alltid finns där för dig.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Olsson - 17 september 2013 18:46

ojoj vad tiden går fort... och så mycket det hänt sen sist jag skrev...(men jag kommer inte att skriva om allt här...)   Jag och maken har varit på 2 semesterresor en till Thailand i mars och en till USA i juli/augusti! Till Thailand vill vi åka ...

Av Olsson - 24 januari 2013 23:07


jobbade jag båda dagarna så helgen gick fort... jobbar 7-15.30 och är helt slut när man kommer hem får inte mycket gjort, maken gjorde mat i helgen skönt att man slapp göra det i allafall    I måndags var jag ledig och då vaknade jag med världen huvu...

Av Olsson - 16 januari 2013 20:45

Idag åkte jag över till Danmark med några av mina arbetskamrater och det var super trevligt, vi åkte Öresundståget över till Fields, många butiker och det var rea!!! Hur bra som helst, köpte lite kläder och lite saker till bakning och några saker til...

Av Olsson - 11 januari 2013 22:55

dottern har nu åkt till USA där ska hon vara som au pair i ett år, hon kan gå in här och läsa om vad som händer hemma i Sverige    och vi kan läsa hennes blogg om vad hon gör i USA      Men jag börjar med att uppdatera om vad som hänt sen sist ja...

Av Olsson - 9 november 2012 21:20

ok vad har hänt sen sist jag skrev: vi har hittat lampa till vardagsrummet hihi vi kom äntligen överens om en och det blev jättebra! Har börjat få ordning här hemma igen efter våran renovering/tapetsering o möblering, förrutom att kyl och frys inte k...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se