Familjen

Direktlänk till inlägg 24 januari 2013

Helgen som gick...

Av Olsson - 24 januari 2013 23:07

jobbade jag båda dagarna så helgen gick fort... jobbar 7-15.30 och är helt slut när man kommer hem får inte mycket gjort, maken gjorde mat i helgen skönt att man slapp göra det i allafall    I måndags var jag ledig och då vaknade jag med världen huvudvärk, migrän fick ta tabletter den släppte inte förrän framåt kvällen... riktigt jobbigt    tisdagen var det jobb igen 7-15.30 och sen hade jag bestämt med döttrarna Maria o Helena att vi skulle ha pysselkväll, denna gången gjorde vi smycken, jag gjorde dessa :  roligt att pyssla lite, nästa gång ska vi göra lite scrapbooking   lägger in bilder när vi gjort det. På onsdagen var jag ledig igen... märks att man inte lägger schemat själv för jag hade lagt att jag var ledig 2 dagar i sträck istället...men men så är det att vara vikarie. Jobbat idag och ska jobba i morgon och är sen ledig i helgen!!!!!!


Idag hade vi 7 minus grader här o det var sååååå kallt tydligen ska det vara så kallt några dagar till sen skulle det bli plusgrader, vi får väl se och då kommer snön att smälta bort... skönt slipper man cykla idet varje dag och vara rädd att man ska trilla av cykeln och slå sig som några på jobbet redan gjort.


Dagens kloka ord:

“Man har aldrig roligare än vad man gör sig.“
 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Olsson - 17 september 2013 18:46

ojoj vad tiden går fort... och så mycket det hänt sen sist jag skrev...(men jag kommer inte att skriva om allt här...)   Jag och maken har varit på 2 semesterresor en till Thailand i mars och en till USA i juli/augusti! Till Thailand vill vi åka ...

Av Olsson - 16 januari 2013 20:45

Idag åkte jag över till Danmark med några av mina arbetskamrater och det var super trevligt, vi åkte Öresundståget över till Fields, många butiker och det var rea!!! Hur bra som helst, köpte lite kläder och lite saker till bakning och några saker til...

Av Olsson - 15 januari 2013 21:31

var jag ledig!! Härligt med lediga helger, jobbar ju varannan helg så man uppskattar verkligen när man är ledig. I fredags tog vi det lungt, lördagen åkte jag och Maria o handlade på Outleten där hittade jag ett spel Bezzerwizzer som var nedsatt till...

Av Olsson - 11 januari 2013 22:55

dottern har nu åkt till USA där ska hon vara som au pair i ett år, hon kan gå in här och läsa om vad som händer hemma i Sverige    och vi kan läsa hennes blogg om vad hon gör i USA      Men jag börjar med att uppdatera om vad som hänt sen sist ja...

Av Olsson - 9 november 2012 21:20

ok vad har hänt sen sist jag skrev: vi har hittat lampa till vardagsrummet hihi vi kom äntligen överens om en och det blev jättebra! Har börjat få ordning här hemma igen efter våran renovering/tapetsering o möblering, förrutom att kyl och frys inte k...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se