Familjen

Direktlänk till inlägg 17 september 2013

Nu var det väldigt längesedan jag skrev.......

Av Olsson - 17 september 2013 18:46

ojoj vad tiden går fort... och så mycket det hänt sen sist jag skrev...(men jag kommer inte att skriva om allt här...)


Jag och maken har varit på 2 semesterresor en till Thailand i mars och en till USA i juli/augusti! Till Thailand vill vi åka fler gånger så underbart och fint, varmt, god mat, och mycket mer, det blir en resa dit nästa år har vi bestämt! Vi kan också tänka oss att åka fler gånger till USA det finns så mycket mer att se, fast vi fick sett rätt mycket nu när vi var i väg, Vi hälsade på vår dotter Jessica som är au-pair och vi fick träffa pappan och barnen i familjen (mamman var inte hemma tyvärr, utomlandsjobb) vi stannade nästa 3 veckor och var i Washington, Annapolis, Corolla Beach, Philadelphia och New York! Roligt att få se hur dottern har det och att få träffa henne i 3 veckor!          

Vad har mer hänt här hemma jo vi har arbetat och åter arbetat... :) planerar nästa resa... vi tänkte göra någon resa vid årsskiftet och sen nästa år åka på två semestrar en till Bali och en till Thailand (till Thailand med hela familjen).


Yngsta dottern har kommit in på utbildningen hon ville i Kalmar så hon har flyttat dit, ska läsa på Högskolan i 4 år. Det kommer hon att klara hur bra som helst, har hon gett sig den på att lyckas så gör hon det!   


Igår var jag ledig och då tillbringade jag ett par timmar på vårdcentralen har haft ont i min höger tumme en längre tid och första läkaren jag gick till sa att det var överansträngning och att det skulle gå över, igår sa en annan läkare att jag fått Mb de Quervain - inflammation som ger smärta vid rörelser i tummen... men jag blev inte sjukskriven om man ska bli det måste man först gå till sjukgymnasterna för bedömning om jag kan jobba, (dem hade gått hem för dagen när jag kom ut från läkaren) jo det kunde jag idag men man går o har ont hela tiden, jag fick antiinflammatioriska tabletter att ta får se om det hjälper. Nästa måndag ska jag försöka få tag i sjukgymnasterna, då är jag ledig o kan gå dit på deras tider...


Igår var vi samlade här hemma (maken o jag, äldsta dottern Helena o hennes sambo, vovven och våran son Björn) för att se MFF matchen, vi brukar samlas o se matchen tillsammans, äta o dricka gott. Roligt att dem kommer hit och att vi samlas alla som är "hemma". Men tyvärr förlorade MFF, dem spelade inte bra     


Nej nu slutar jag för denna gång hoppas jag blir bättre på att uppdatera!


Dagens ordspråk: Att fela är mänskligt, att förlåta gudomligt. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Olsson - 24 januari 2013 23:07


jobbade jag båda dagarna så helgen gick fort... jobbar 7-15.30 och är helt slut när man kommer hem får inte mycket gjort, maken gjorde mat i helgen skönt att man slapp göra det i allafall    I måndags var jag ledig och då vaknade jag med världen huvu...

Av Olsson - 16 januari 2013 20:45

Idag åkte jag över till Danmark med några av mina arbetskamrater och det var super trevligt, vi åkte Öresundståget över till Fields, många butiker och det var rea!!! Hur bra som helst, köpte lite kläder och lite saker till bakning och några saker til...

Av Olsson - 15 januari 2013 21:31

var jag ledig!! Härligt med lediga helger, jobbar ju varannan helg så man uppskattar verkligen när man är ledig. I fredags tog vi det lungt, lördagen åkte jag och Maria o handlade på Outleten där hittade jag ett spel Bezzerwizzer som var nedsatt till...

Av Olsson - 11 januari 2013 22:55

dottern har nu åkt till USA där ska hon vara som au pair i ett år, hon kan gå in här och läsa om vad som händer hemma i Sverige    och vi kan läsa hennes blogg om vad hon gör i USA      Men jag börjar med att uppdatera om vad som hänt sen sist ja...

Av Olsson - 9 november 2012 21:20

ok vad har hänt sen sist jag skrev: vi har hittat lampa till vardagsrummet hihi vi kom äntligen överens om en och det blev jättebra! Har börjat få ordning här hemma igen efter våran renovering/tapetsering o möblering, förrutom att kyl och frys inte k...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se