Familjen

Senaste inläggen

Av Olsson - 21 augusti 2009 23:36

Så då åkte äldsta dottern hem idag och jag fick sms för en stund sen att hon äntligen kommit hem över 1 timme försenad... och det regnade i Falun...

Yngsta dottern har jag inte hört av idag... hon har nog varit upptagen med sina nya klasskamrater (hoppas jag...) får ringa henne i morgon och höra hur det är med henne :)

Mellan dottern (som bor hemma) har varit uppe i stan nu på kvällen, det är sista dagen/kvälen för Malmö Festivalen så det gäller ju att passa på!!

Sonen har varit hemma sen han kom från jobb... sitter vi datorn...


Själv så vaknade jag med migränhuvudvärk i dag... tog en tablett vilade lite och gick sen till skolan, förstår inte hur jag orkade med den sprängande huvudvärken men det gick.


Nu på kvällen har jag sett den nya Wallander filmen - Tjuven, tycker den var lika bra som de andra filmerna men så är jag ju ett fan av Wallander :) NU väntar jag på att få hem filmen Män som hatar kvinnor, såg den på bio men vill se den igen, jag tyckte den var såååååå bra!!!


Dagens kloka ord: Man får aldrig en andra chans att göra ett första intryck.

ANNONS
Av Olsson - 21 augusti 2009 23:07

och det som står på den stämmer så bra!!

ANNONS
Av Olsson - 20 augusti 2009 14:13

för att studera i en annan stad ca 40 mil från oss...

(på bilden är det hon o pappa när vi varit på promenad till och från skolan, för att se hur lång tid det tog) Det var jobbigt att köra från henne och jag grät mycket men nu känns det bättre, jag har pratat med henne i telefonen och vi har smsat, hon verkar ha det bra och har träffat sina klasskamrater så nu känner jag mig också lättad :) (precis som hon så har man varit lite nervös för hur det skall gå, det är mycket nytt på en och samma gång för henne). Det verkar vara ett bra gymnasium och även ett bra elevboende med bra personal.


Idag skall jag upp i stan med Jessica, vi skall bland annat köpa ett busskort så att hon kommer till och från skolan och även köpa några nya tröjor till henne. Innan idag var jag med Helena för hon behövde köpa nya skor innan hon åker tillbaka till Falun i morgon...


Annars så är allt bra har själv börjat skolan och läser om lindrande vård - vård i livets slutskede och sen skall jag läsa sjukvårdskursen :)


Av Olsson - 16 augusti 2009 19:16

ett inlägg här men nu är jag tillbaka! Jag har vikarierat på ett äldreboende nästan hela sommaren så jag har inte haft varken tid eller ork att sitta vid datorn men nu har jag och maken haft en veckas semester, vi har varit bland annat i Stockholm ett par dagar. Det var kulturfestival och vi var nere i stan på kvällen och lyssnade på när olika artister sjöng Gärdestads låtar och det var såååå mysigt o trevligt :)

Imorgon börjar skolan igen både för mig o för Jessica, Maria börjar först om några dagar och hon flyttar på tisdag....snyft hon har inte packat allt men det börjar närma sig nu så imorgon blir det till att packa det sista.

I dag har vi varit nere på Malmö Festivalen som började i fredags, vi åt lite där men det var så mycket folk att vi åkte hem igen. Jag har även blivit firad idag!! Fyller ju år så jag har fått en fin väska, böcker, en klocka + lite annant :) Nu kallar familjen dem har lagat middag till mig:) MUMS!!! + god efterrätt: cheescake!!


Plommonen är plockade från vårat träd :) mycket goda!

Av Olsson - 30 juli 2009 16:05

Idag fyller våra döttrar år!! Jessica fyller 18 år och Maria fyller 16 år!!!

Stort gratttis och hoppas att ni får en helt underbar dag med många presenter, god mat (vi skall ut och äta på restaurang idag) och att MFF vinner idag (tjejerna skall gå på matchen MFF-AIK).

Av Olsson - 22 juli 2009 19:01

Ja då har man varit ledig och det är sååå skönt men dagen går alldeles för fort... jobbar i morgon, kvällspasset och fredag morgon sen är jag ledig lördag och söndag! Maken har också varit ledig (eller ja han har ju semester nu) så vi har varit o shoppat idag, handlat lite kläder på rean och några födelsedagspresenter till våra tjejer som fyller år nästa vecka. Var även på Ikea och köpte extra täcke till dottern som skall flytta, kan vara bra att ha om någon kommer och sover över hos henne, passade på att ta en fika när vi var där :)


Igår var vi på bilträff, körde dit med chevan och det var jättetrevligt, massor av bilar och mycket folk som gick och tittade och vädret var helt underbart. Vi träffade min klasskamrat, hennes make och son, vi träffade även vår vän P som kört dit med sin motorcykel och sen träffade maken även en "gammal" klasskamrat som även han kört motorcykel dit. Så det blev en jättetrevlig eftermiddag/kväll!


I helgen som gick hade vi fest för våra barn: sonen som fyllde 20 år i juni och dottern som fyller 18 år nästa vecka, dem fick många fina presenter och det blev en fin fest för dem!


Dagens kloka ord: Gammal kärlek rostar aldrig.
Av Olsson - 16 juli 2009 22:35

Det har varit en jobbig vecka med mycket att göra på jobbet, jag arbetade hela helgen och var helt slut efter det (man jobbar 28 timmar: 8 tim på fredagen, 10 tim på lördagen och 10 tim på söndagen).

Det har hänt en hel del annat också som jag inte vill ta upp här men som har varit jobbigt... ännu en anledning till att jag inte skrivit här...


Nu till helgen är jag ledig och det är sååååå skönt och sen har jag tre veckor kvar att jobba och sen semester en vecka innan skolan börjar igen... har läst klart min utbildning i december!


I veckan som gått har vi varit på Ikea och handlat lite till dottern som skall flytta i augusti. Bland annat lite handdukar, plastburkar som hon kan frysa in mat i, lakan m.m Sen får vi införskaffa det andra som hon kan komma att behöva (utom möbler för där hon skall bo är det redan möblerat). Vi har även skrivit alla papper till skolorna (tackat ja/nej till intagningar, skrivit till csn m.m)


Dagens kloka ord: Den som spar, han har kanske en smält glass kvar i fickan.
Av Olsson - 9 juli 2009 12:35

Dotterns marsvin Ior dog i natt... han blev 7 1/2 år...det är gammalt för ett marsvin, dem brukar bli mellan 5-8 år gamla men vissa kan även bli äldre...Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se